Menu Sluiten

Sponsors

Steun ons via SponsorKliks

Bestelt u wel eens via Thuisbezorgd, Bol.com of andere websites? Doe dat voortaan via www.SponsorKliks.com! Geef op SponsorKliks aan dat u Hand boog schutterij de Waert uw sponsordoel is en kies bij welke webshop iets wilt kopen. Voor u verandert het niets aan de kosten of aankoop. Dit gaat gewoon via de normale webshop. HBS de Waert krijgt van SponsorKliks een klein percentage van jouw aankoopbedrag gesponsord.

Steun ons met uw Vomar Klant is Koning-Kaart

Steun onze club en spek eenvoudig én kosteloos de clubkas door boodschappen te doen bij Vomar! Meedoen is heel simpel: download de Vomar-app en maak een digitale Klant-is-Koning kaart aan. Of koppel uw fysieke Klant-is-Koning kaart op de website aan onze vereniging met onze unieke clubcode: HAWA2023 en scan uw kaart altijd bij uw boodschappen. Zo spaart u automatisch mee!

Het kost u dus niets extra en de opbrengst kan flink zijn

Steun ons met uw stem bij Rabo ClubSupport 2023

Dit jaar doen wij mee met Rabo ClubSupport! Met uw steun via Rabo Clubsupport kunnen wij materiaal voor de beginners cursus aanschaffen.

Heb jij een rekening bij de Rabobank? Word dan lid en stem op onze vereniging! Stemmen kan van 4 tot en met 26 september!