f m
Copyright 2018 - Randy Hinten

Lid worden?

 

Wat leuk dat u erover denkt om lid te worden van onze vereniging!beginners

 

U bent van harte uitgenodigd om langs te komen tijdens een van onze clubtijden (Di, Do, Vr 20:00 – 23:00 uur en Zo 14:00 – 17:00 uur). Als u besluit dat handboogsport de sport voor u is, dan kunt u zich inschrijven voor een beginnerscursus die we twee maal per jaar organiseren.
Om de veiligheid op de schietbaan te garanderen is deelname aan een beginnerscursus voor nieuwe leden verplicht. Indien u elders heeft deelgenomen aan een beginnerscursus, of kunt aantonen dat u voldoende onderricht bent en de veiligheidsregels kunt toepassen, dan is deelname aan onze beginnerscursus niet nodig. 

 

 

 


 

cursus 

Iedere 1e dinsdag van Maart en September start een 12 weken durende beginnerscursus waarin de  basis van het handboogschieten en de veiligheidsregels worden geleerd.
Ook wordt er tijdens deze cursus aandacht besteed aan het materiaal en hoe deze te gebruiken, en krijgt u een indruk van de verschillende disciplines zodat u voor uzelf de beste discipline kan bepalen.

De kosten voor deze cursus bedraagt €69,- en u kunt dan gebruik maken van onze bogen voordat u besluit zich daadwerkelijk in te schrijven als lid van HBS de Waert.

 

U kunt zich onderaan deze pagina inschrijven voor de beginnerscursus! 

LET OP: De beginnerscursus van september 2018 is helaas vol, u kunt zich wel al inschrijving voor de cursus van maart 2019!

 

 

 

 

Aanmelden voor beginnerscursus

Via dit formulier schrijft u zich in voor onze beginnerscursus!
Onze cursussen beginnen altijd op de eerste dinsdag van Maart en de eerste dinsdag van September, en duurt in totaal 12 weken.

Door dit formulier in te vullen schrijft u zich in voor de eerstvolgende cursus van: Maart 2019.

Tijdens de cursus maak je gebruik van materiaal van de vereniging. De kosten voor de beginnerscursus zijn € 69,00. Door akkoord te gaan met een automatische incasso wordt na het versturen van dit formulier een incasso gedaan van €10,- om uw inschrijving definitief te maken.
Na de derde les wordt de resterende €59,- automatisch geïncasseerd.